fbpx

Öltöny céges partyra

Ismét elérkezett az év vége. Cége válogatja, de akár kicsi, akár nagy vállalkozásról beszélünk, általában mindenhol tartanak valamilyen bulit vagy vacsorát az ünnep alkalmából. Ha az alábbi tanácsainkat megfogadja, akkor Ön biztos jól fogja magát érezni a karácsonyi partyn.

Kezdjen el időben felkészülni

Mi sem lehet annál rosszabb, minthogy az utolsó pillanatban jövün rá, hogy nincs egy normális zakónk, öltönyünk, amit felvehetnénk a céges rendezvényre. Nézzen szét az otthoni szerkérnyében, és gondoskodjon róla, hogy még időben be tudja szerezni a szükséges öltözetet.

Válasszon magának kísérőt

Egy igazi férfi legértékesebb kiegészítője a párja, aki akár egy kötelező céges karácsonyi vacsorára is elkíséri. Biztosan nem tévednek az öltözetet tekintve, ha párja fekete vagy kék alkalmi ruha, Ön pedig egy elegáns, sötétkék üzleti öltöny mellett dönt.

Legyen elegáns

Egy céges partyn nagyon fontos, hogy milyen benyomást teszünk a kollégáinkra, főnökeinkre, vagy üzleti partnereinkre. Még ha nem is járunk mindennap üzleti öltönyben, ilyenkor illik a legelegánsabb szettünkben virítani az év végi vacsorán. Egy kötetlenebb vacsorán nyugodtan viselhet elegáns üzleti öltönyt, amit a Fővárosi Öltönyházban személyre tud szabatni a kívánt paraméterek alapján. Ráadásul minden mást is megtalál az alkalmi öltöny szetthez: bőrcipőt, nyakkendőt, csokornyakkendőt és inget is.

en_GBEnglish (UK)