fbpx

Mit visel a divatos férfi?

Egy férfi sokféleképpen lehet elegáns…

Akik a feltűnésmentes, fekete összeállításokat részesítik előnyben, remekül szabott öltönyök és szmokingok közül válogathatnak. Kedvenc színüktől a kiegészítők megválasztásakor sem muszáj elszakadniuk, hiszen a mellény és a nyakkendő is készülhet igényesen kidolgozott, fekete anyagból.

Azoknak is akad bőven választása, akik a komoly eleganciát szeretnék valamelyest feldobni. A feketét preferálók hordhatják zakójukat mintás anyagú, fekete mellénnyel, valamint ugyanabból az anyagól készült, díszes nyakkendővel.

A bevállalósabbak pedig bátran viseljenek egy diszkréten mintázott, fényes anyagú szmokingot, vagy esküvői öltönyt!

A leendő vőlegények természetesen különlegesebb fazonok közül is válogathatnak. A Wilvorst Tziacco kollekciója azok számára ideális választási, akik szeretnének kitűnni a tömegből esküvőjükön. Az itt található elegáns fazonok, illetve nemes anyagok remekül megállják a helyüket nagyobb ceremóniákon is. Ha valami igazán kifinomult öltözéket keres, választhat a zsakettek közül. Ha pedig esküvőjén is hagyományos öltönyt szeretne viselni, a kifogástalan anyagok és az ízléses kiegészítők tehetik tökéletessé külsejét.

Azoknak a férfiaknak, akik később szívesen viselnék esküvői öltönyüket más alkalmakon is, érdemes megismerkedniük a Manzetti kollekciójával. Ezek a stílusos öltönyök rengeteg eseményre illenek. Fel lehet őket venni esküvői öltönyként egy ceremónián, különféle ünnepi alkalmakon vagy üzleti találkozókon. Egy divatos Manzetti öltöny megvásárlásával egy sokoldalú alkalmi ruhával gazdagodhat!

en_GBEnglish (UK)