fbpx

Kivesézzük a férfiak ruhatárát

Egyes urakat nem túlságosan érint meg a divat, nem kedvelik az újításokat, pedig van néhány íratlan szabály, amit jó, ha még ők is betartanak. Lássuk!

Zokni-szandál párosítás

Tudjuk, hogy a lábizzadás a nyár kikerülhetetlen velejárója, és nagyon kellemetlen tünetei vannak, de akkor inkább jöjjenek a lábkrémek és a dezodorok. Még a legjobban kigondolt összeállítást is elronthatja az a bizonyos tiltólistás duó.

Rövid ujjú ing nyakkendővel

A kilencvenes évek kedvelt viselete volt ez a mára divatjamúlt összeállítás. A sportos rövid ujjú ingekkel nincsen probléma, 30 fokos hőségben kimondottan praktikus viseletnek minősül, azonban ezeket a darabokat nyakkendővel kombinálni nem túl szerencsés.

“Makkos” cipő

Az eredetileg vitorlázáshoz kifejlesztett, minőségi bőrmokaszinokkal semmi baj nincs, de a vastag talp és a kockaorr vizuális bűncselekménynek minősül.

Férficicanadrág

Nem született még olyan férfi, akinek előnyös lenne a szűk, testet követő, mindent megmutató nadrág. Hordják csak a balettiskolában!

Ingbakik

Ezúton kérjük az urakat, ne viseljék az átlátszó inget atlétával vagy alsópólóval. A megoldás egyszerű: átlátszó inget egyszerűen nem szabad megvenni!

Álmacsós viselet: Felhajtott gallér és izompóló

A felállított gallérnál már csak egy idegesítőbb látvány van, az pedig az izompóló, megspékelve egy kis kartetkóval. Lehet, hogy egy kabrióval menőnek tűnik, de higyjük el, nem ettől lesznek az urak vagányak.

en_GBEnglish (UK)