fbpx

A divatos öltöny legfőbb ismérvei

2018-ban a modern férfi nem az unalmas “érettségi öltönyt” viseli, hanem a legújabb dizájn szerint készült szmoking és öltöny mellett teszi le a voksát.

SZÍN

A férfi öltönyök terén még mindig a fekete és a szürke a legnépszerűbb szín, de mellettük a sötétkék árnyalatok is egyre népszerűbbek. A barna és krémszínű öltönyök viselése mostanában visszaszorulóban van.

Az öltöny anyaga gyakran fényes, mint az üzleti öltönyök esetén. Azonban nem csak az öltönyök anyagában, hanem néhol a gombokon is megjelenik a csillogás.

MINTA

A stílusos férfiakon egyre gyakrabban láthatunk anyagában mintás öltönyt. Ezeknél az öltönyöknél a zakó, a nyakkendő és a díszzsebkendő is mintás, a nadrág és a mellény pedig egyszínű, mely természetesen illik a zakó alapszínéhez.

Olyan öltöny szettek is vannak, melyben a zakó, a nadrág és a nyakkendő egyszínű, és a mellény, valamint a zakó hajtókája mintás anyagú vagy a zakótól eltérő színű. Egy ilyen alkalmi összeállítást az is bátran felvehet, akinek az anyagában mintás zakó túl merésznek tűnik.

A minták közt a főleg barokk motívumok dominálnak.

FAZON

A legújabb divat szerint készült öltönykollekciókban a karcsúsított öltönyök dominálnak. A slim mellett már az extra slim fazon is megjelent, mely tökéletes sziluettet biztosít viselője számára. Az igazán

A hosszított öltöny különleges alkalmakra kiváló választás. A divatos modellek a normál hosszt 10-15 cm-rel haladják meg. Az igazán trendi urak extra slim fazonú öltönyt választanak!

Akik számára minden részlet fontos, a zakó gombolását se hagyják figyelmen kívül! Ezen a téren az egygombos verziók a legtrendibbek.

Mi a legdivatosabb szín manapság a férfi öltönyöknél?
A fekete és a szürke szín a legnépszerűbb, de egyre divatosabbak a sötétkék árnyalatok is.

Milyen anyagúak az öltönyök általában?
Gyakran fényes anyagúak, különösen az üzleti öltönyök esetében, de a gombokon is lehet csillogás.

Milyen mintákkal találkozhatunk?
Megjelentek a barokk motívumokkal díszített, anyagában mintás öltönyök is, ahol a zakó mintás, a nadrág és mellény pedig egyszínű.

Nálunk megtalálja a legdivatosabb öltönyöket. Jelentkezzen be hozzánk!

en_GBEnglish (UK)