fbpx

Tökéletes elegancia férfiaknak, minden ünnepi alkalomra!

Közeleg az ünnepi szezon, a munkahelyi összejövetelek és karácsonyi rendezvények időszaka, melyeken elengedhetetlen, hogy stílusosan jelenjünk meg. Mostani bejegyzésünkben jobbnál-jobb kombinációkat mutatunk be. Képes összeállítással!

Habár a mondás, miszerint nem a ruha teszi az embert valóban igaz, az igényes megjelenés sokszor mégis fél sikert jelent.

A legelegánsabb öltözékek férfiaknak

Egyszerű, de hatékony

Hacsak nem esküvőre hivatalos, valószínűleg az öltözködéssel kapcsolatban sem lesznek különösebb kikötések.
Egy elegáns (nem munkába járó) öltöny nyakkendő nélkül egy megbízható választás.

Elegáns&laza

Egy másik lehetőség az elegáns és a laza ötvözése, mint például sötét farmer szmokinngal, esetleg zakóval. Ezzel a párosítással nem fogjuk magunkat se túlöltözve, se túl lazának érezni.

Egy kicsit merész

A világosabb farmer általában lazább viselet, mint a sötétebb, ezért ha a farmerünk világosabb színű, érdemes kiegyensúlyozni egy sötét blézerrel, vagy egy betűrt derekú galléros inggel.

A kék öltöny

Ha mindenképp öltönyt és nyakkendőt viselne, de nem szeretne beleolvadni a tömegbe, válassza a szokásos tengerészkék öltönyt és próbálja ki a kék merészebb árnyalatait.

Visszafogottan elegáns

A garbónyak a legjobb alternatíva a gallérosing helyett. Legjobbak a sötét színűek, főleg a fekete. (A sötétebb kék és vörös is jó lehet, de az nem feltétlenül alkalmi) Fontos: sose tűrjük be a magasnyakú pulóverek derekát!

Enyhén nem hétköznapi

Ha a meghívásban az áll, hogy fekete nyakkendő, még nem jelenti azt, hogy ne tehetné egy háromrészes nadrágkosztümmel egy kicsit lazábbá az öltözetét.

A fekete szmokingöltöny és fehér ing mindig jó választás

Végezetül miért is hagynánk ki a leghízelgőbb ruhadarabot amit egy férfi felvehet?

Fekete slim fit gyapjúszmoking, fehér ing, selyem csokornyakkendő, selyem zsebkendő, mandzsettagomb, kifényesített bőr cipő

Milyen öltözéket ajánl a szöveg az ünnepi szezonra?

A szöveg többféle öltözéket ajánl az ünnepi szezonra, például elegáns öltönyt nyakkendő nélkül, sötét farmer szmokinggal vagy kék öltönyvel.

Hogyan lehet az elegáns és a laza öltözködést ötvözni?

Az elegáns és a laza öltözködést lehet ötvözni sötét farmer szmokinggal vagy zakóval.

Milyen ruházatot ajánl a szöveg a fekete nyakkendős eseményekre?

A szöveg a fekete slim fit gyapjúszmokingot, fehér inget, selyem csokornyakkendőt, selyem zsebkendőt, mandzsettagombot és kifényesített bőrcipőt ajánlja a fekete nyakkendős eseményekre.

en_GBEnglish (UK)