fbpx

Nyári ingmustra

Mit és hogyan viseljen egy nyári fülledt napon? Megmutatjuk!

Ing anyag

Mind a rövid -, és a hosszú ujjú ingek esetén egyaránt javaslott a 100% pamut anyagból készült darab viselete. Az ilyen anyagból készült ingek ugyanis még a legizzasztóbb körülmények között is engedik lélegezni a bőrét. A hűvösebb nyári estékre pedig a gyapjúból készült ingeket ajánljuk, melyek egy későre nyúlt kerti partin sem engedik megfagyni.

Trikó

Bár a két réteg ruha viselete melegebbnek tűnhet, mint az egy rétegé, a pamut trikó szerepe nem elhanyagolható, ugyanis a trikó egyszerre védi a bőrt a hőtől és a felső réteg ruhát az esetleges izzadás tüneteitől.

Rövid ujjú ingek

Ha az irodádban nem kell öltönyben töltenie az egész napot, ideális viselet lehet a rövid ujjú ing. Azonban ez a stílus a jó megjelenés elérésében, illetve az üzleti élet területén azonban, hiszen pusztán egy lépés választja el őket a pólóktól. Az ilyen ingeknek tökéletesen kell illeszkedniük a vállon és a törzs mentén, továbbá az ideális arányok elérésében a felső karok 60%-át szabadon kell hagyniuk.

Hosszú ujjú ingek

Bár a legtöbb férfinak nem az első választása a negyven fokos hőségben a formális viselet, az irodai környezet miatt mégis sokszor nincs más választás, mint egy hosszú ujjú ing. Ha tudja hogy az egész napot így kell eltöltenie, ideális egy fehér inget vagy egy mintás darabot választania. Mindkettő azt fogja sugallni, hogy ízléses egyéniség.

Tűrje fel!

Akkor mutat a legjobban a feltűrt ujj, ha a könyök felett végződik, de a felkart nem zavarja, akkor sem, ha épp valamit megemel. Arra azonban figyeljen, hogy a felhajtás két-három centis sávokban történjen, és ne legyen bumszli, mint egy karúszó.

Kívül vagy belül?

A kérdés, hogy vajon az ingnek kívül, vagy betűrve van a helye, sokszor és sokakban felmerül. Tagadhatatlanul elegánsabb megjelenést kölcsönöz, ha nadrágon belül hordjuk, mindezt egy övvel kihangsúlyozva pedig optikailag is javítani tudunk arányainkon. A kívül hordott ing is lehet azonban helyénvaló és elegáns, viseletekor pusztán egy dologra kell odafigyelnünk: az ingnek nem szabad öt-hat centiméternél nagyobb részt eltakarni nadrágunkból.

Amennyiben egyedibbet szeretne, vagy egyszerűen csak nehezen talál konfekció méretben inget, akkor Önnek ajánljuk a Fővárosi Öltönyház ingkészítés szolgáltatását. Ön eljön hozzánk, kiválasztja az anyagot, a fazont és mi Önre szabjuk. Különösen kedvelik ezt az opciót azok az urak, akik szinte mindennap üzleti öltönyben és ingben járnak dolgozni.

en_GBEnglish (UK)