fbpx

Férfi öltöny minden évszakra

Nyakunkon a nyár, a hölgyek már elő is kapták könnyedebb, tavaszias darabokat. Uraim, és Önök? Előkerült már a szekrényből a vékonyabb öltöny? A Fővárosi Öltönyház ismét újdonságokkal rukkol elő az elegancia és kifinomult stílus kedvelői számára. Az olaszosan német egyik kedvenc férfi öltöny márkánk, az Atelier Torino idén is kiváló tavaszi/nyári kollekciót valósított meg. Izgalmas színek, egyedi anyagok jellemzik mind az alkalmi, mind az üzleti megjelenésre alkalmas férfi öltöny kollekciókat.

Az olaszos stílusú Atelier Torinonak köszönhetően a világos színek az üzleti öltönyök kínálatából sem hiányoznak már. Hiszen ragyogó napsütésben kinek van kedve sötét színű öltönyben kilépni az utcára?

Amely egy férfi ruhatárából sem hiányozhat, az a klasszikus „blue suit”. És habár minden férfi ruhatárának legjobban kihasználható darabja, nyárra érdemes egy világosabb árnyalatú zakót választanunk. A visszafogottan elegáns, mégis vidámabb színű öltöny zakók pedig elmaradhatatlan kellékei a nyári üzleti viseletnek. De a világoskék mellett, hódít még a bézs és világosszürke színvilág is.

Atelier Torino pezsdítő színeket, foltzsebek és zsebfedős zsebek kifinomult kombinációit hozza el Önöknek, slim és klasszikus öltöny fazonokban egyaránt. Az öltönyök magas minőségű olasz anyagokat és német precizitású szabással készülnek.

Amennyiben kedvet érez a még teljesebb megújuláshoz érdemes kísérletezni néhány népszerű kiegészítővel, amelyek közül számtalan megtalálható a Fővárosi Öltönyház kínálatában is.

en_GBEnglish (UK)