fbpx

Elegáns esküvői öltöny: Wilvorst

Hiába gyönyörű a menyasszony ruhája, ha a vőlegény eleganciája elmarad az aráétól. A Fővárosi Öltönyház széles választékából ezúttal a Wilvorst esküvői öltöny kollekciót mutatjuk be.

A Wilvorst öltönyeit elsősorban az elegancia és a nemes anyagok használata jellemzi. A kollekciónak a letisztult anyagok és a visszafogott minták adják a különlegességét. A tavasz és nyár beköszöntével elsősorban a középvilágos színek kerülnek előtérbe, illetve a fényes anyagú öltönyök.

Ma már nem csak fekete vagy szürke lehetet az esküvői öltöny! Legyünk bátrak, és adjunk esélyt a merészebb színeknek is. Kezdetnek vegyük a kéket. A kollekció színpalettáján megtalálható a világoskék, a sötétkék, a zafír, kevésbé bátraknak a klasszikus szürke színt ajánljuk.

A Wilvorst esküvői öltöny kollekcióban megtalálhatóak a laza, fiatalos modellek is. Valamint a számtalan szabás között megtalálható a ma oly divatos, slim-fit, azaz testet követő szabással készült darabok is. Az apró részletekben rejlik különlegességük: az öltönyöket izgalmas zakó hosszok, innovatív zsebek és szegések színesítik.

A minőség és az elegancia a Wilvorst minden öltönyén megjelenik. Amennyiben extravagáns megjelenést szeretnénk az esküvőnkön, úgy bátran válasszuk fényes anyagú öltönyt! Matt hatású öltönyünk pedig remekül kombinálható apró mintázatú nyakkendővel, mellénnyel és kendővel.

en_GBEnglish (UK)