fbpx

Hogyan válasszanak cipőt a vőlegények?

A tökéletes vőlegény cipő kényelmes, divatos és elegáns… Hogyan találja meg? Segítünk!

Az ideális vőlegény cipő megtalálása nem csak a menyasszonyoknak fontos, hanem a vőlegényeknek is.

A cipő az egyik legszembetűnőbb kiegészítő egy esküvőn, legyen szó a menyasszonyról, a tanúkról, vagy magáról a vőlegényről. Nem szükséges a lakkcipő, csak ha szmokingot viselünk, azonban semmiképpen se válasszunk széles peremű, kockaorrú, esetleg túlságosan vastag talpú cipőt. Ha férfias, ugyanakkor divatos alkalmi cipőre vágyunk, akkor az elegáns, klasszikus bőrcipő, illetve a sima, fűzött vagy szolidabb, kisebb csatos variációk között válogassunk. Legyen praktikus, azaz a későbbiekben is viselhető!

Tippek a tökéletes vőlegény cipőért:

Az esküvő napját megelőző este ne felejtdje el lekezelni a cipőt a megfelelő ápoló szerekkel, majd fényesítse ki!
Az esküvői férficipő vásárlása során a letisztult stílus, a kiváló minőség és a maximális komfort legyenek az elsődleges szempontok!
Fontos, hogy a vőlegény cipőjének stílusa a saját öltözékéhez, illetve menyasszonyéhoz is tökéletesen illeszkedjen.
A zokni majdnem térdig érő legyen, hogy ha leülünk, akkor ne látszódjon ki a lábszár, és színét tekintve sötét. (Kivéve világos nadrágnál, ahol a nadrággal vagy a cipő színével hasonló árnyalatút érdemes választani.)
Az fent említett maximális komfort érdekében a legjobb, ha kívül-belül bőrből készült, párnázott, légáteresztő, puha talpbetétes darabot választunk.
Sötét öltönyt fekete cipővel érdemes viselnünk.
Ha merészebb stílusú fazonra vagy színekre esik a választásunk, akkor javasolt a szolid, és a nadrágnál egy picit sötétebb színű cipő.
Fehér és világos öltönyhöz mindenképpen válasszon árnyalatban hozzá illő lábbelit!
Használjon sámfát, hogy a cipő szépen megtartsa a formáját!

hu_HUMagyar