Válassza a Győri Öltönyszalont, mert:

Mi a gond egy konfekció öltönnyel?

Az utólagosan átalakított öltöny mindig veszít minőségéből

Mindenkinek más a testalkata, ezért a konfekció öltönyöknél szinte elengedhetetlen az utólagos igazítás. A kisebb-nagyobb méretbeli módosítások miatt azonban az öltöny sokat veszíthet értékéből. Soha nem lesz ugyanolyan kényelmes egyszerre váll- és derékbőségben, illetve karhosszban és vállszélességben, mint egy méretre készített öltöny.

Nem éri meg a méretre szabott készítéshez viszonyítva

A konfekció öltönyök ára és igazítása egy tökéletesen méretre szabott öltöny összegével azonos. Ha garantáltan minőségi olasz szövetből készült, milliméter pontossággal Önre szabott öltönyt szeretne viselni, akkor a méretre történő öltönykészítés jelenti azt a kényelmet és minőséget, amelyet egy új öltöny áráért elvár.

Miért érdemes személyre szabott öltönyt választani?

Kényelmes viselet

  • Az Ön méretére készítve
  • Milliméter pontosságú tervezés és szabás
  • Mindennapos komfortérzet

Az egyedi öltönyök legfontosabb előnye a maximális kényelem. Amíg a boltokban kapható konfekció öltönyök valahol a kelleténél szűkebbek vagy éppen túl nagyok, addig a méretre készített férfi öltönyök mindig maximális komfortérzetet nyújtanak.

Széleskörű szövetválaszték

  • Minőségi olasz szövetek
  • 100% gyapjúk
  • Kevertszálas anyagok

Az anyag felülete meghatározza az öltöny stílusát is. Szalonunkban választhat prémium gyapjú és kevertszálas, illetve pamut és vászon anyagok közül is. Az ideális szövetek kiválasztásában végig stílustanácsadónk segít Önnek, hogy minden megfeleljen igényeinek.

Milyen egyedi öltönyöket kínálunk?

Döntsön bármelyik öltöny típus mellett, a prémium minőség garantált.

Saját márkás öltönyeink

  • Egyedi méretre készítve
  • Bármilyen anyag- és színkombinációban
  • Teljesen személyre szabva

Milyen öltönyöket készítünk?

Esküvői öltöny

Legyen magabiztos és stílusos az esküvő minden pillanatában. A vőlegényeknek olyan esküvői öltönyt készítünk, amely a fazont és színeket tekintve is tökéletesen illik az esküvő stílusához. Esküvői öltönyét később üzleti találkozókra és hivatalos eseményekre is felveheti, hiszen egy öltönyt csak a kiegészítők tesznek esküvőivé.

Üzleti öltöny

Mindennapos viseletre a méretre készített üzleti öltöny a leghatékonyabb választás. Üzletembereknek és a formális megjelenést előnyben részesítőknek a hosszú munkanapokra is kényelmes, de rendkívül elegáns öltönyöket készítünk.

Klasszikus öltöny

Ha olyan öltönyt szeretne készíttetni, amely állásinterjúra és díjátadókra, illetve ballagásokra és egyéb hivatalos eseményekre is tökéletes, érdemes egy klasszikus öltöny mellett dönteni.

Sportzakó

Egy sportzakó kiváló választás a kevésbé formális eseményekre. Elegáns, de mégis sportos, így a könnyű mozgás és a maximális kényelem garantált.

Tekintse meg a népszerű stílusokat!

Így gondoskodhat a minőségi öltöny készítésről

Méretre készített férfi öltönyt szeretne?

Segítünk Önnek!