fbpx

Esküvői öltöny hidegebb évszakokra

Bár a fő esküvői szezon májustól szeptemberig tart, a téli hónapokban is ki lehet mondani a boldogító igent! Ebben a bejegyzésünkben a vőlegények öltözékét veszük nagyító alá.

Attól függően, hogy a vőlegény milyen évszakban kívánja viselni öltönyét, különféle alapanyagokat ajánlunk. Téli esküvőre inkább a vastagabb szöveteket javasoljuk, úgy, mint a gyapjú vagy az ezzel kevert más anyagok. Ezek az anyagok ugyanis rendkívül jó hőszigetelésűek, így a hidegebb napokon is kényelmes és komfortos viseletet biztosítanak.

A megfelelő cipőválasztásra is jobban oda kell figyelniük, valamint érdemes a nagykabátból finomabb anyagút választani. A hideg ellen védekezhetnek egy színben passzoló, divatos sállal, vagy akár kalappal.

Várjuk szalonunkban, ahol Önnel együtt kiválasztjuk az esküvői öltöny anyagát, színét, illetve szívesen segítünk az Önnek leginkább megfelelő fazon kiválasztásában is.

Szalonunkban kész öltönyök közül is válogathat, készséggel állunk rendelkezsére!

Mik azok az alapanyagok, amelyeket inkább ajánlanak a vőlegényeknek téli esküvőkre?
Válasz: A vastagabb szöveteket javasoljuk téli esküvőkre, mint például a gyapjú vagy az ezzel kevert más anyagok.

Mire kell odafigyelni a cipőválasztás során, ha téli esküvőről van szó?
Válasz: A megfelelő cipőválasztásra érdemes odafigyelni, és a nagykabátból finomabb anyagút választani. A hideg ellen védekezhetnek egy színben passzoló, divatos sállal, vagy akár kalappal.

Milyen szolgáltatásokat kínál a szalon az esküvői öltöny kiválasztásában?
Válasz: A szalonban kész öltönyök közül is lehet válogatni, de segítséget is nyújtanak az esküvői öltöny anyagának és színének kiválasztásában, illetve a legmegfelelőbb fazon kiválasztásában is.

hu_HUMagyar