fbpx

Esküvő ősszel

Megérkezett az ősz, és lassacskán ezerféle színbe borul a természet. A nyári esküvői szezonnak vége, de az ősz is rengeteg lehetőséget rejt magában, ezért sok pár választja a nagy nap időpontjául ezt az évszakot.

Az őszi esküvő remek ötlet, hiszen ilyenkor a legszebbek a természet színei. Akár a szabadban, akár beltéren kerül sor a ceremóniára, érdemes az évszakhoz illő dekorációt választani. Az őszi faleveleket elnézegetve gazdag színskálából választhatunk: a természetességet sugalló barnától kezdve, az élettel teli narancssárgán át, a ragyogó aranyig. A vibráló színek és a természetes elemek számos csodás lehetőséget nyújtanak, melyeket ki kell használni mielőtt beköszönt a fagyos, szürke tél.

És, hogy milyen esküvői öltönyt érdemes ebben az évszakban választani?

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a vintage stílusú esküvők. Az irányzat népszerűsége hatással van az esküvői divatra is. Olyannyira, hogy a legnagyobb márkáknál – a WILVORST német márka kollekcióiban is – nagy számban találunk vintage vőlegény szetteket.

Mutatunk néhány Vintage esküvői öltöny összeállítást!

Egy helyen gyorsan és könnyedén megtalálhatja az ideális vőlegény öltönyt és a szükséges kiegészítőket is üzletünkben, ahol a készleten lévő öltönyök mellett akár más, különböző méretben, vagy eltérő színben is van lehetőség az öltönyök megrendelésére.

hu_HUMagyar