fbpx

Üzleti öltönyök

Egy üzleti öltöny nem csak elegáns, de kényelmes is kell, hogy legyen. Nálunk nem Önnek kell az öltönyhöz igazodnia, az öltöny igazodik az Ön elképzeléseihez és testéhez.

A minőségi öltönyt nem csak jó anyagáról lehet felismerni. A személyre szabott öltönynek számtalan ismérve van. A legfontosabb, hogy a leendő viselet méretre készül, a test vonalát, a vendég igényeit, szokásait, és kívánságait figyelembe véve.

Kollégáink nem csak az anyag, a szín, de az Önnek megfelelő fazon kiválasztásában is segítenek. A testalkatát, magasságát, testsúlyát figyelembe véve tervezzük meg és készítjük el viseletét.

Öltönye minden részletében egyedi és ami a legfontosabb saját ízlése szerint összeállított lesz. Egy vagy kétgombos, esetleg kétsoros fazon? Gombolható, vagy hagyományos mandzsetta? Eltérő színű gombok? Eltérő színű varrások? A variációk száma végtelen. Érezze ténylegesen sajátjának ruháit azáltal, hogy Ön tervezi meg a részleteket. Az élmény, hogy öltönyét Önre szabtuk a saját elképzelései alapján semmivel nem összehasonlítható.

Miért a Fővárosi Öltönyház?

Nálun több különböző fazont is felpróbálhat zakóból, nadrágból egyaránt, így már első alkalommal érezheti, hogy mi az, ami leginkább kényelmes Önnek. A megfelelő fazon kiválasztása után végezzük a méretvételt.

A több évtizedes szabász tapasztalatnak és a precíz manufaktúrának köszönhetőn, legtöbbször már első alkalommal tökéletesen fog állni az elkészült Öltöny. Ruháink általában 4, maximum 6 héttel a méretvételt követően elkészülnek.

Több száz féle angol, olasz, szövettel, végtelen ötlettel, maximális odafigyeléssel és szakértelemmel várjuk szalonunkban!

sk_SKSlovenčina