fbpx

Slim fit öltöny

Egy minőségi öltöny hosszú éveken át végigkísérheti hétköznapjainkat, vagy akár jeles alkalmainkat. Nem mindegy, hogy melyiket választjuk, és persze az sem, hogy hol. Szánjunk elegendő időt és energiát arra, hogy megtaláljuk az igazit!

Manapság az elavult fazonnak számító “ballagási öltöny” típusokat már felváltotta a karcsúsított, úgynevezett slim fit szabás. Ez a fiatalos fazon követi a test körvonalait, modernebb és elegánsabb megjelenést kölcsönözve viselőjének.

A szűkített öltöny több szempontból is előnyösebb: a szabásnak köszönhetően optikailag magasít és vékonyít, előnyösebb összképet ad, mint egy hagyományos öltöny. Ebből következik, hogy a slim fit fazon minden testmagasságra- és alkatra megfelelő, hiszen kizárólag az előnyös vonásokat emeli ki, és erősíti fel. A Fővárosi Öltönyházban többféle slim fit fazonból is válogathatunk, mint az extra slim vagy az enyhén szűkített, így mindenki megtalálja az alkatára legmegfelelőbb változatot.

Természetesen elengedhetetlen, hogy kikérjük egy profi tanácsát is, ezért érdemes egyből egy olyan szalont felkeresni, ahol helyben ránk is igazítják a kiválasztott öltönyt. Számos üzletben árulnak slim fit öltönyöket, azonban gyakran vegyítik a modern stílust az elavult szabási technikákkal, másrészt karcsúsított zakó mellé sokszor kínálnak hagyományos, bő nadrágot, így az összhatás előnytelen lesz.

Ha megvásároltuk álmaink öltönyét, érdemes beszerezni hozzá néhány kiegészítőt. Elengedhetetlen néhány hasonlóan karcsúsított fazonú ing, mely kényelmes, mindennapokra is alkalmas viselet, és akár farmerral is hordhatjuk. Egy minőségi bőr cipő szintén fontos, csakúgy, mint egy díszzsebkendő, mely feldobja megjelenésünknek, és friss, divatos stílust kölcsönöz minden korosztálynak.

Végül ne felejtsük: az öltöny beruházás. Egy tökéletesen szabott öltöny nagyban árulkodik viselőjéről, így bátran kérjük ki szakértő segítségét: a Fővárosi Öltönyházban személyre szabott tanácsokat kaphat hozzáértő eladóktól, így az öltöny biztosan olyan lesz, mintha Önre szabták volna.

sk_SKSlovenčina