fbpx

Legyen az üzleti életben is elegáns

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy az üzleti sikerek részben a megjelenésen is múlnak. Egyáltalán nem mindegy, hogy mit visel magán, amikor az üzleti partnerével találkozik, vagy amikor egy fontos tárgyaláson vesz részt. Gondoljon csak bele, mikor tűnik komolyabbnak? Ha farmert és pólót visel, vagy ha egy trendi üzleti öltöny mellett dönt?

A helyes válasz természetesen az utóbbi, bár egyik férfitől sem várja el senki, hogy felkészült legyen a legfrissebb üzleti öltöny trendekből, és ennek megfelelően is öltözködjön. Önnek sem kell naprakésznek lennie a divatvilágot illetően, hiszen itt vagyunk mi, akik segítünk Önnek az öltöny kiválasztását illetően.

Ha 2018-ban (is) szeretne trendi és stílusos lenni az üzleti világban, mindenképpen be kell szereznie legalább egy kék színű öltönyt!

A legújabb trendek a vékony, illetve sportosabb testalkatú uraknak kedveznek, már ami a szabásvonalakat illeti, hiszen még inkább a slimfit öltönyök kerülnek előtérbe. Azonban az erősebb testalkatú férfiaknak sem kell csüggedniük, hiszen egyedi méretre készített öltönyök is léteznek, melyek készülhetnek a 2018-os év legtrendibb kék színeiből is.

Milyen színű öltönyöket javasolnak az üzleti világban az aktuális trendek?
A legújabb trendek szerint kék színű öltönyöket javasolnak az üzleti világban.

Kinek kedveznek leginkább a legújabb öltöny trendek, ami a szabásvonalakat illeti?
A legújabb öltöny trendek a vékonyabb, sportosabb testalkatú uraknak kedveznek.

Léteznek-e egyedi méretre készített öltönyök a 2018-as év legtrendibb kék színeiből?
Igen, léteznek egyedi méretre készített öltönyök, amelyek a 2018-as év legtrendibb kék színeiből készülhetnek.

Kipróbálná a 2018-as üzleti öltöny divatot? Jelentkezzen be szalonunkba!

sk_SKSlovenčina