fbpx

Wilvorst alkalmi öltözetek

A Wilvorst alkalmi öltözeteit a kiváló alapanyagról és minőségről, illetve a részletekbe menő kivitelezésről ismerhetjük meg. Az évek során nagyvállalattá fejlődött Wilvorst 1965-től kizárólagosan az esküvői férfi viselet egyik vezető márkájává vált. A 2016-ban 100. születésnapját ünneplő cég folyamatosan követi a divat újdonságaitt és a lehető legszélesebb választékot nyújtja a férfi alkalmi öltözetek terén.

Wilvorst szmoking

Kifinomultság és elegancia a legapróbb részletekig. A Wilvorst szmokingok minőségi anyagokból, különleges színekben és mintákban készülnek. A hagyományos fazonon kívül dönthet modernebb, úgynevezett slim (karcsúsított) szabású szmoking mellet is. Csokornyakkendővel, esetleg fekete vagy színes spanyolövvel, illetve mellénnyel lehet feldobni ezt az öltözetet.

Wilvorst zsakett

A tradicionálisabb, nagyobb esküvőt tervezőknek elsősorban a zsakettet érdemes választaniuk, az igazán egyedi megjelenésért. Fekete vagy szürke színű zsakett mellet lehetőség van a mostanában egyre divatosabb kék színben is választani, amit a hozzá illő mellény szettel tehet még elegánsabbá. Ízlés szerint nyakkendővel, selyem nyaksállal és kalappal egészíthető ki.

Wilvorst frakk

Azok számára, akik az előzőeknél még speciálisabbat, izgalmasabbat szeretnének, ajánljuk a frakkot, egy kis fekete selyem cilinderrel megbolondítva az igazán férfias hatásért. Ezt a viseletet elsősorban bálok és esti alkalmakkor viselik (esküvői alkalmakra nem ajánlott).

Mitől minőségi egy Wilvorst szmoking?
A Wilvorst szmokingok minőségi anyagokból, különleges színekben és mintákban készülnek. A hagyományos fazonon kívül dönthet modernebb, úgynevezett slim szabású szmoking mellet is.

Milyen kiegészítőket lehet választani hozzá?
Csokornyakkendővel, esetleg fekete vagy színes spanyolövvel, illetve mellénnyel lehet feldobni ezt az öltözetet.

Milyen alkalmakra ajánlják a frakkot?
A frakkot elsősorban bálok és esti alkalmakkor viselik (esküvői alkalmakra nem ajánlott).

Ha pedig megszületett az elképzelés, a Fővárosi Öltönyházban segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb Wilvorst öltözetet!

de_DEDeutsch