fbpx

Tippek a nyári zakó viseléshez

Zakó nyáron? Már a gondolattól is izzadni kezdünk, pedig vannak alkalmak, amikor kifejezetten egy zakó teszi fel a koronát a szettünkre. Ezzel az öt egyszerűen alkalmazható tippel könnyedén lehetünk a zakóhordás királyai a forró szezonban is.

Ha nyáron úgy döntünk, hogy zakót veszük fel, érdemes olyan könnyed, légáteresztő anyagokban gondolkodni, mint: lenvászonból, pamutből, esetleg más, lusta kötésű anyagból válaszunk magunknak zakót.

Manapság újra fénykorukat élik a kétsoros gombolású zakók, ezért szinte bármelyik üzletből leemelhetsz egy ilyen vintage hangulatú darabot.

Ha már zakóban gondolkodunk, miért ne lehetne tovább lépni és nem csak egy jó színt, hanem egy izgalmas mintát is bevállalni? Azonban arra figyeljen, hogy ha mintás zakót választ, akkor a szett többi része maradjon neutrális: egyszínű ing és nadrág a legjobb választás.

Ráadás tipp: ez a szezon a tenyerén hordozza a vastag csíkozást, ami optikailag előnyösebb alkatot biztosít!

A napbarnított bőrhöz leginkább a pasztelles árnyalatok állnak jól, míg a fehérebb, enyhén barnult bőrnél az erősebb, szaturáltabb színek mutatnak jobban.

Végezetül pedig válasszon olyan anyagot, színt és textúrát, amelyben komfortosan érzi magát, és ha ezt a néhány fenti alapvetést betartja akkor biztosan nem fog mellényúlni.

de_DEDeutsch