fbpx

Mit viseljen nyáron a munkahelyén?

A cél, hogy ruházata egyszerre legyen kényelmes és az időnek megfelelő, illetve kellőképpen professzionális. Izzadságfoltos ingben ücsörögni az irodában nem túl stílusos, persze papucsban és ujjatlan trikóban sem ildomos dolgozni. Nézzük a köztes megoldásokat!

Ha ing, akkor legyen rövid ujjú!Ha sikerül egy kellőképpen passzentos, ám ugyanakkor nem “tapadó” inget találnia, az már fél siker. A munkahelyre ajánlatos a visszafogottabb mintájú ingeket előnyben részesíteni.

Válasszon pólóinget! Ha nem várják el Öntől, hogy rendes ingben és nyakkendőben legyen, akkor tökéletes választás lehet egy galléros nyakú póló. A gallérja miatt ez egy formálisabb viselet egy sima pólónál, így az irodában is megteszi, ráadásul sokkal kevésbé izzasztó. Semmi esetre se tűrje be!

Figyeljen az anyagokra! A könnyű és jól szellőző lenvászon lehet a legjobb barátja nyáron. A színekkel érdemes variálni, egyáltalán nem muszáj fehérnek lennie. Egy kék vászoning nagyszerű választásnak bizonyulhat.

Hanyagolja a sötét színeket! A legegyszerűbb megoldás, ha nyáron mellőzi a sötét ruhadarabokat. Ha kénytelen öltönyt viselni, akkor sem érdemes ilyenkor a feketét vagy a sötétkéket választani. Legyen inkább világosszürke!

de_DEDeutsch