fbpx

Az esküvői öltöny kiválasztása

Ne féljen, nagyon izgalmas kaland lesz a készülődés, és talán még közelebb hozza Önöket a párjával. Ez egy olyan közös projekt, amiből mindkét fél egyenlően kiveheti a részét, pontosan azért, hogy a végeredmény egy tökéletes esküvő legyen!

Az első és legfontosabb dolog a megfelelő esküvői öltözet megtalálása mindkét fél részére. Mivel ez az alkalom egyedi, mindenképpen alapos előkészületeket igényel a megfelelő esküvői öltöny kiválasztása. Ritka az, hogy az ember besétál az üzletbe, leakasztja a tökéletesen rászabott esküvői öltöny modellt, majd fizet és távozik, hiszen senki sem konfekció méret.

A Fővárosi Öltönyházban nemcsak az esküvői öltöny kínálat széles, de minden kiegészítő is megtalálható.

Fazont tekintve jelenleg az úgynevezett slim-fit a divat, ami azt jelenti, hogy az öltöny szűk és teljesen testhez álló.

Szalonunkban azok az urak is megtalálják a megfelelő esküvői öltönyt, akik normál méretű vagy klasszikus fazonú öltönyt szeretnének, sőt az erősebb alkat miatt sem kell aggódni. Ha pedig tetszik Önnek a kiválasztott modell, de a méret nem tökéletes, akkor arra is van lehetőség, hogy egyéni igények szerint, a vőlegénnyel közösen tervezzük meg az esküvői öltönyt. Szalonunk rendkívül bő öltöny választékkal rendelkezik, ám mindennek ellenére mégis előfordulhat, hogy Önnek egy valamely képen látott öltöny tetszik meg. Ebben az esetben lehetősége van a méretre készíttetésre is.

Budapest egyik legnagyobb esküvői öltöny választékával rendelkezik a Fővárosi Öltönyház, olyan nagy divatmárkák öltönyeit és kiegészítőit kínáljuk mint a Wilvorst, Manzetti és Atelier Torino.

Szalonunkban teljes körű szolgáltatást kap szakértő kollégáinktól a tanácsadástól kezdve a méretre igazításon át a helyes kiegészítők (nyakkendő, dísz zsebkendő, vőlegény cipő, mellényszett, öv stb.) kiválasztásához.

Mi a legfontosabb dolog az esküvői készülődés során?

A megfelelő esküvői öltözet megtalálása mindkét fél részére.

Milyen fazont ajánlanak jelenleg az esküvői öltönyök terén?

Az úgynevezett slim-fit fazon a divat, ami szűk és teljesen testhez álló.

Milyen szolgáltatást nyújtanak az esküvői öltöny kiválasztása során?

A Fővárosi Öltönyházban teljes körű szolgáltatást kap az ügyfél, beleértve a tanácsadást, a méretre igazítást, valamint a megfelelő kiegészítők (nyakkendő, dísz zsebkendő, vőlegény cipő, mellényszett, öv stb.) kiválasztását.

Nincs más hátra, csak időpontot kell kérnie budapesti szalonunkba!

de_DEDeutsch