fbpx

Stílustippek nyári esküvőre

Annak érdekében, hogy magabiztosan és kényelmesen tudjanak elindulni a szóban forgó esküvőre a férfi vendégek, van néhány időtálló tippünk!

Örök klasszikus: a fekete

Ha inkább a konzervatívabb stílust helyezzük előtérbe, akkor nyugodt szívvel lehet fordulni a mindig örök feketéhez. Egy jól szabott öltönyzakó- és nadrág, kellemesen fehér ing és kész is a megfelelő öltözék. Ezt a nyári esküvőkön oxford cipővel vagy akár fekete mokaszinnal is lehet viselni.

A megbízható sötétkék

A kék ezen árnyalata sosem hat unalmasan és minden bőrszínen elegánsan mutat! Egy sötétkék öltönyzakó-nadrág párosítás lehet az a bombabiztos szett, amelyhez a férfiak fordulhatnak, ha szükség van rá. Ha egy fehér inggel párosul a sötétkék szín, az elegancia tovább fokozódik.

A fehér megbolondítva

A leginkább toszkánai benyomást keltő fehér ing-nadrág kombináció már egy kicsit nyáriasabb, mint az iménti. A lényege ennek a szettnek, hogy a teljesen fehér alapot egy sötétebb zakó törje meg, ezzel keretet adva az összképnek. A nagy nap előtt azonban érdemes felpróbálni a teljes szettet, mert nem minden férfinak áll jól ez a színösszeállítás.

Az újító színek

Eddig a legalapvetőbb színskálán mozogtunk, azonban mi történik, ha a férfi úgy gondolja: valami többre vágyik? Ilyenkor kerülhetnek elő a színek. Ugyan az öltözködésben általában arra vannak a szabályok, hogy megszegjük őket, van amit jobb, ha betartunk. Ilyen az, hogy háromnál több színnel nem keverjük az alapszínt. Ennek a szettnek egyértelműen a nadrág adja a hangsúlyt, ezt teszi egésszé a kiválóan zöld zakó, a szinte halvány kék ing, és a barna kiegészítők. Ha a nyári esküvő vendég szerepében jelenik meg a férfi, egy ilyen szett teljesen elfogadható!

hu_HUMagyar