fbpx

Sportzakók és kiegészítők

A sportzakók most szezonjukat élik, és lényegében minden társasági eseményen viselhetőek a koktélpartiktól a családi találkozókig. De nem elég csak azt eltalálni, mert a részletekben rejlik a lényeg. Íme, tippjeinek nadrág, cipő, póló és kiegészítők terén, 5 pontban!

  1. A laza

Ha inkább a laza stílusra esküszik, akkor vegyen fel hozzá egy pólót és farmert. Inkább a jól szabott és szűkebb farmerekre gondoljon.

Póló választásakor keressen egy minőségi, és divatos mintával ellátott darabot.

Cipőnek pedig válasszon egy elegáns bőrcipőt, vagy egy divatos, de nem túl cicomás félcipőt.

  1. A hipszter verzió

Ha szeret merészebben öltözködni, akkor egy színes nadrág és egy hétköznapi tornacipő megfelelő kihívást jelenthet.

  1. Kiegészítők

A részletekben rejlik a lényeg! Használja a zakót egy biztonságos alapként, amely mellé odatehet egy ritka nyakkendőt, vagy egy textilzsebkendőt..

Választhat passzoló színeket is, mint egy piros, kockás zsebkendőt, és hozzá egy vörös nyakkendőt.

  1. Egy szín

Egyetlen semleges színvilághoz igazítani a teljes szettedet érdekes kísérlet lehet, ha elkerüli az olyan durva megoldásokat, mint a tetőtől talpig szürke, vagy a teljes fekete megjelenés.

  1. Mi legyen a zakó alatt?

A legtöbben a galléros ingekben gondolkodnak, de az igazság az, hogy bármi lehet. Pólók, atléták, melegítők, de még kapucnis pulcsik is passzolhatnak a szövetzakók/sportzakók alá. Ha nagyon merész külsőre vágyik, akkor keressen provokatív és színes, esetleg mintás anyagokat!

Szeretne egy egyedi sportzakót? Nem kell mást tenni, csak jelentkezzen be szalonunkba!

hu_HUMagyar