fbpx

Miért lesz sikeresebb személyre szabott üzleti öltönyben?

Vállalkozása megítélését rendkívül erőteljesen befolyásolja a ruházata. Hiszen a potenciális üzletfeleknél nincs második esély pozitív első benyomást szerezni. De miért olyan fontos még a méretre készített üzleti öltöny? Ennek jártunk most utána!

Az öltöny a produktivitás szimbóluma

Amit viselünk, akár teljesen megváltoztathatja a viselkedésünket. Az üzleti megbeszéléseken pedig elengedhetetlen a karizmatikus és céltudatos megjelenés. Egy méretre készített üzleti öltöny pedig a komoly szándékot és a minden téren igényességre való törekvést fejezi ki.

Számos cégnél a dress code részét képezi az öltöny viselése, hiszen az értékesítők és a vezetőség tagjai is elszántabban dolgoznak, ha stílusos, figyelemfelkeltő és nem mellesleg tökéletesen kényelmes ruhában tárgyalhatnak az ügyfelekkel.

Egy öltönynek tehát azonnal magabiztosságot és alkalmasságot kell demonstrálnia.

Reprezentálja a céget

Napjainkban egyre nagyobb hangsúly kerül a cégek imidzsére. Éppen ezért fontos, hogy a munkavállalók hűen tükrözzék a vállalkozások által megfogalmazott közös értékeket. Ha az irodai munkát illetően megengedőbb is a céges dress code, az üzleti meetingeken garantáltan elvárt a vállalkozás színvonalához maximálisan illő öltözet.

Persze az igazi sikert az öltöny mögötti teljesítmény hozza, de soha nem szabad lebecsülni az első benyomás jelentőségét.

Nem megfelelő ruházatban érkezni egy fontos találkozóra hatalmas felkészületlenségről ad tanúbizonyságot, amelynek következtében értékes üzleti lehetőségek úszhatnak el Ön előtt.

Kényelmesen mindig magabiztos a fellépés

Mi az, amit egy üzleti öltönynek legalább ugyanolyan hatékonyan kell szolgálnia, mint a professzionális kisugárzás? Ez természetesen az Ön kényelme!

Ha az öltönye szinte elszorítja a derekát vagy éppen a vállánál túl bő a szabása, akkor a kényelmetlen mozgás miatt soha nem fókuszálhat 100%-osan a feladataira. Mindennapi viseletre csakis a személyre szabott üzleti öltöny biztosít tökéletes komfortérzetet.

Milliméter pontossággal felvett méretek, minőségi olasz szövetek, ízléséhez illő színek – ezek mind az egyedi öltöny készítés előnyei.

Olyan üzleti öltönyt szeretne, amiben minden nap komfortosan és sikeresen dolgozhat?

Gondoskodjon az Ön testalkatához és ízléséhez maradéktalanul illő öltöny elkészíttetéséről!
Mindezt csupán egyszeri, 1 órás próbával.
sk_SKSlovenčina