fbpx

Így öltözzön randevúra elegánsan nyáron

Kánikulában nem könnyű elegánsan öltözni, de nem lehetetlen, ha megfogadja tanácsainkat.

Egy jó szettben pozitív benyomást kelthet, ami kellemes emléket hagy a másik félben és a legjobb esetben további randevúkhoz kapcsolja fel a zöldlámpát. De hogyan is lesz tökéletes egy elegáns ruházat úgy, hogy közben elviselhető legyen a nyári kánikula?

Rövidnadrág

Ha a rövidnadrág mellett dönt, akkor ügyeljen arra, hogy smart shortot vegyen, azaz olyan rövidnadrágot, ami a hivatalosabb, irodai nadrág rövid változata. Érjen nagyon kicsivel térd fölöttig, illetve ügyeljen arra, hogy ne lógjon a lábán vagy lengjen a térde körül. Inkább egy feszesebb, a test vonalát követő nadrágot válasszon. Színekben pedig a mélykék-fekete-fehér-bézs színeket ajánljuk leginkább, mintákban pedig legyen visszafogott.

Hosszú nadrág, amiben elviselhető a hőség

Ha biztosra szeretne menni, akkor viseljen hosszú nadrágot. Ebben az esetben válasszon lenvászon nadrágot vagy chinot.

Világos színek

A világos színek sokkal praktikusabbak nyáron, kevésbé feszik fel a meleget. Figyeljen arra, hogy a viselt ruhadarabok színvilága harmóniában legyen egymással.

Öltönyt, nyakkendőt felejtse otthon

Nem csak a nagy meleg miatt javasoljuk, hogy hanyagolja ezeket, hanem azért, mert az öltöny-nyakkendő szett túlságosan formális ehhez az alapvetően intim alkalomhoz. Ha hűvösebbre fordul az este, akkor vegyen fel zakót (lenvászon), esetleg díszzsebkendőt is tehet a felső zsebébe.

Hosszú ujjú ing, pólóing

A rövidujjú inget érdemes kerülni, helyette inkább legyen körültekintő az ing anyagát illetően: nyárra valasszon lenvászonból készült inget! Ráadásul sokkal vonzóbbnak hat a hölgyek szemében, ha felhatott ujjú ingben jelenik meg. Ha semmiképp sem szeretne inget felvenni, bátran ajánljuk a pólóinget! Nem túlságosan elegáns és teljesen nyárias viselet.

Végezetül pedig egy sima póló is teljesen tökéletes tud lenni, ha jól kombinálja!

hu_HUMagyar