fbpx

Miért válasszon méretre készített esküvői öltönyt a nagy napra?

Közeleg a nagy nap, de még keresi az elképzeléseihez tökéletesen illő esküvői öltönyt? Készíttessen méretre milliméteres pontossággal! Hogy miért? Mutatjuk!

Miért válasszon méretre készített esküvői öltönyt?

Csak így teremthet valódi kényelmet

Megjelenését nagymértékben befolyásolja az esküvői ruha kényelme. Ne feledje, egy igazán hosszú és eseménydús napról beszélünk, ahol elengedhetetlen a maximális komfortérzet.

Amíg a konfekcióméretű öltönyök a derekánál vagy a vállánál szinte garantáltan eltérnek a testalkatától, addig a méretre készített darabok milliméter pontossággal idomulnak.

Esküvői öltönyét a szertartás után is bármikor viselheti

Mivel az új öltönyét csak a szükséges kiegészítőkkel tesszük esküvőivé, ezért a szertartás után Ön üzleti és egyéb célokra is viselheti. Ennek köszönhetően az esküvői öltönyét valóban kihasználhatja, hiszen nem egy egyszerhasználatos ruhát vásárol.

Hol viselheti öltönyét a nagy napot követően?

  • Családi, baráti találkozók
  • Ballagások, diplomaosztók
  • Üzleti tárgyalások
  • Meetingek
  • Díjátadók

Soha nem kell lemondania egyedi stílusáról

Pontosan az ízlésének megfelelően jelenhet meg esküvője napján, ahogy mindig is elképzelte. Ebben stílustanácsadó segít Önnek, aki az ízlését és az esküvői koncepciót megismerve készíti el új öltönyét.

Különleges megjelenésének köszönhetően pedig a jövőben mindig örömmel tekintheti meg az esküvői fotókat. Egy minden téren illeszkedő öltöny ugyanis teljes magabiztosságot nyújt, ami a képeken is nagyszerűen tükröződik.

Kedvező áron kap prémium minőséget

Szerencsére az öltöny készítés nem kerül csillagászati összegekbe. Sőt, gyakran konfekció áron kaphat sokkal jobb minőségű öltönyt, mintha tucatszámra gyártott darabot vásárolna.

Ugyanis a konfekcióméretű öltönyök szinte mindig utólagos módosításra szorulnak, ami akár több hetes várakozást és nem várt mértékű extra kiadást is jelenthet. Öltöny készítéskor pedig csak egy rövid, legfeljebb 1 órás méretfelvétel történik, amivel időt és pénzt spórol.

Méretében és stílusában is tökéletes esküvői öltönyt szeretne?

Feel free to contact us!
en_GBEnglish (UK)