fbpx

Elegáns esküvői öltöny választás Győrben

elegáns esküvői öltöny

Abban megegyezhetünk, hogy egy esküvő mindenki életében egy fontos esemény, amire egy boldog emlékként szeretnénk visszatekinteni. Ha minden forgatókönyv szerint történik, csupán egyszer éli át az ember, épp ezért, egy esküvő minden tekintetben a tökéletességről szól, hogy olyan legyen a nagy nap, ahogyan azt elképzeltük. Számos összetevője van egy esküvőnek, amiket az igényeink szerint összeválogatunk, hogy a végeredmény egy teljes egész legyen. Ilyen az esküvői helyszín kiválasztása, a dekoráció, a menü összeállítás. Felmerülnek további kérdések a hangulat felelősökkel kapcsolatban, milyen ceremónia mestert válasszunk, élő zene vagy DJ legyen. Végül, de nem utolsó sorban, ami ránk, mint az esküvő résztvevőire hatalmas hatást gyakorol az egész nap folyamán, az esküvői ruha, azaz a menyasszonyi ruha és esküvői öltöny. Mindegyik felsorolt tényező hatással lesz a nagy napra, azonban 1 dolog, ami a nap ékköve lesz és meghatározza a mi komfort érzetünket, az a ruha, amit magunkon viselünk. A menyasszonyi ruha és esküvői öltöny, amit reggeltől, a templomba indulástól egészen az esküvői helyszínig magunkon hordunk, megmutatkozik az összes fényképen, videón, ami a nagy napon készült.

esküvői ruha készítés

Fontos, hogy a menyasszonyi ruha és az esküvői öltöny méretre van-e szabva, milyen minőségű, tartós anyagból készült és persze hogyan mutat. Lényegesen meghatározza majd a napunkat, hogy a ruha amit viselünk kényelmesen hordható, bírni fogja az egész napos megpróbáltatásokat és a fotókon is úgy mutat, ahogyan azt elvárjuk! A fenti sorokat olvasva már- már elfáradunk a leírtakba, ha bele gondolunk mennyi mindent kell intézni egy esküvő szervezésekor. Valljuk be, mindamellett, hogy igazán izgalmas időszak ez, feszültség is akad bőven. Aggódunk, hogy minden valóban olyan lesz, ahogyan azt megálmodtuk, és vajon jó döntéseket hozunk-e? A legjobb döntés, amit ajánlani lehet egy ilyen nagy szabású előkészület előtt, hogy fektessünk elegendő időt és energiát a menyasszonyi ruha és esküvői öltöny kiválasztására. Ruha fronton leginkább a férfiak esetében az elegáns esküvői öltöny megvásárlása a hosszadalmasabb és több türelmet igénylő folyamat. A férfiaknak nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaik közé, hogy egyik üzletről a másikra járjon és fel-le próbálgassa a különbnél-különb esküvői öltönyöket. Ha meg is találják amit keresnek, biztos, hogy itt-ott fel kell hajtani vagy bevenni, ami még plusz idő a szabónál. A pároknál ez az egyik megpróbáltatásokkal teli feladat, amire van egy komfortos és tökéletes megoldás.

Válasszunk győri ruhaszalonban méretre szabott esküvői öltönyt és oldjuk meg a feladatot egyszerűen és gyorsan, feszültségmentesen. Nem kell mást tennünk, mint időpontot foglalunk a győri szalonba és kényelmes környezetben 1 órán át a mi igényeinkre és kéréseinkre fókuszálva, szakértő segítségével összeállításra kerül az elképzelt esküvői öltöny, mind stílusban, mind mintázatát és színét tekintve. A szalonban feljegyzik a pontos méreteket az egyedileg elkészített esküvői öltönyhöz illetve ha gondoljuk a kiegészítőket, cipőket is összeválogathatjuk már a helyszínen, így azzal sem kell bajlódnunk a későbbiekben. 2-4 héten belül elkészül a saját tervezésű esküvői öltöny, amire elegendő volt csupán 1 órát rászánni és a végeredmény olyan, ahogyan azt elképzeltük: Tökéletes! Pontosan igazodik a méreteinkhez, komfortos érzetet kelt és elsőrendű anyagból készült.

Amennyiben szeretnél ruhaszalonunkban időpontot foglalni elegáns esküvői öltöny készítésre, az alábbi linken megteheted:

Budapest: https://fovarosioltonyhaz.hu/idopontfoglalas/

Győr: https://gyorioltonyszalon.hu

Miskolc: https://ruhaszalon-miskolc.hu/

További izgalmas készülődést kívánunk!

Így is ismerheti: vőlegény ruha, esküvői öltöny slim fit, bespoke öltöny, méretre szabott öltöny, egyedi öltöny készítés, méretre készített öltöny, méretre készített férfi öltöny, méretre szabott férfi öltöny, férfi öltöny méretre szabva, öltöny készítés, sportzakó.

en_GBEnglish (UK)