fbpx

Ezért döntsön a személyre szabott öltöny készítés mellett!

Ha öltöny vásárlás előtt áll, érdemes alaposan megfontolnia a lehetőségeit. Ugyanis az öltöny azon ruhadarabok közé tartozik, aminek egyszerre kell lehengerlő stílust és maximális kényelmet nyújtania. Miért csak a személyre szabott készítés biztosíthatja mindezt? Erre kerestük a válaszokat!

Miért válassza a méretre történő öltönykészítést?

Nézzük az 5 legfontosabb előnyt!

Pozitív első benyomást teremt

Egy rosszul illeszkedő öltöny viselése azt a benyomást kelti, mintha nem fordítana elegendő figyelmet a stílusára. Azonban egy pontosan Önre szabott öltönyben már a legelső találkozáskor pozitív irányba billentheti a megítélését új ismerősei szemében.

Számos cégnél a dress code részét képezi az öltöny viselése, hiszen az értékesítők és a vezetőség tagjai is elszántabban dolgoznak, ha stílusos, figyelemfelkeltő és nem mellesleg tökéletesen kényelmes ruhában tárgyalhatnak az ügyfelekkel.

Egy öltönynek tehát azonnal magabiztosságot és alkalmasságot kell demonstrálnia.

Maximálisan az Ön kényelmét szolgálja

Mostani öltönye szorítja a derekánál vagy éppen túl bőnek érzi a vállánál? Méretre készített öltönnyel soha nem lesz ilyen gondja. Ugyanis a konfekciómérettel ellentétben a testre szabott öltönyök mindig komfortos és könnyed mozgást biztosítanak. Derék-, csípő-, és vállbőségben egyaránt az Ön testalkatához idomulnak.

Ízlése szerint választhat szövetet

Prémium olasz szövetek, 100% gyapjúk, kevertszálas anyagok -a döntés csakis az Öné! Exkluzív Öltönyszalonunkban stílustanácsadónk segít a választásban, hogy a szövetek kényelmi- és stílusbeli elképzeléseinek egyaránt maradéktalanul megfeleljenek.

Értéket kap

Mivel a személyre szabott öltöny készíttetés valódi befektetés, ezért bizonyára Ön is a lehető legmagasabb színvonalat várja el. Szerencsére az öltöny testreszabása nem csak a mindennapos komfortérzetét biztosítja, hanem a ruha strapabíróságát és kopásállóságát is jelentősen javítja. Nem kell aggódnia a szűk szabás okozta szakadások és a szövetek idő előtti elrojtosodása miatt sem.

Időt nyer

Amíg egy öltönyszalonban kevesebb, mint 1 óra alatt megtörténik a szövet kiválasztása és a méreteinek felvétele, addig egy konfekcióméretű öltönyöket árusító üzletben akár az egész délutánját ott töltheti a hosszas válogatással. Ha nem szeretne órákig válogatni és az ízlésétől valamennyire mindig eltérő öltönyöket próbálgatni, készíttessen személyre szabottan.

Kényelmes és stílusos öltönyt szeretne az Ön elképzeléseire szabva?

Kontaktieren Sie uns!
de_DEDeutsch